Placeholder

Je huis winterklaar maken

Buiten is het koud, maar binnen maak je het makkelijk gezellig en warm met deze tips van Vriendin!

Buiten is het koud, maar binnen maak je het makkelijk gezellig en warm met deze tips van Vriendin!

  1. Wie gebruikt er nou geen kaarsen om het huis gezelliger te maken? Zet er een paar op een blad op tafel, in een lantaarn op de vensterbank of in houdertjes op de kast.
  2. Je verlichting aanpassen maakt het ook warmer en knusser. Dim de lichten als dat kan of verlicht je kamer met kerstverlichting voor een romantische sfeer.
  3. Je kunt het ook grootser aanpakken en meubelstukken neerzetten in warme kleuren. Wil je niet veel geld uitgeven maar vind je toch dat je frisse zomerhuis wat warmer mag, dan kun je de sfeer al snel veranderen met andere gordijnen, kussens en kleden.
  4. Er is bijna niets lekkerder dan de geur van versgebakken taart. De winter is een goede tijd om je bakkunsten te verbeteren. Niet alleen zal het hele huis heerlijk ruiken naar een lekker versgebakken appeltaart, ook verwarmt de oven je huis.
  5. Als je in het bezit bent van een openhaard, is niks fijner dan die aan te zetten tijden de koude wintermaanden. Heb je er jammer genoeg geen een? Op YouTube zijn veel filmpjes te vinden die een openhaard weergeven. Zonder de warmte helaas, maar wel heerlijk om te ontspannen met de geluiden!
  6. Muziek kan de hele stemming en sfeer in huis bepalen. Zet een lekker muziekje aan waardoor jij in een relaxte stemming komt en vergeet de kou buiten.