Canva1 47

Win een chef-kok voor 8 personen bij je thuis!

Leef als Máxima en laat je heerlijk bedienen in je eigen huis. Zo kun je je helemaal concentreren op de gezelligheid. Met welke 7 tafelgenoten wil jij dit diner beleven? Geef je nu op!

Hiermee kun je – zodra het weer kan – met vrienden of familie genieten van een heerlijk diner. 

Culinaire reis

Een culinaire reis aan je eigen eettafel! Van het heerlijke huisgemaakte aperitief tot aan het verrassende dessert: laat je verrassen door de geweldige smaaksensaties. Chef-kok Remon en gastvrouw Lisette zijn Dinners At Home: hun ervaring in de horeca reikt van fine dining in sterrenrestaurants tot groepen van 100 personen en meer. Ze stemmen het complete diner met je af en plannen de datum voor het diner. Ze komen van te voren om alles voor te bereiden en nemen zelf alle borden, bestek, glazen en tafelaankleding mee. Ze dekken de tafel (met persoonlijke menukaarten), serveren de heerlijke gerechten en ruimen na afloop je keuken weer op. Meer informatie: www.dinnersathome.nl

Wat je wint

Het Dinners At Home-diner bestaat uit 4 gangen en start met een aperitief, amuses en brood met boter. Je krijgt 3 glazen wijn per persoon (passend bij de gerechten). In de keuken staat een echte chef en een gastvrouw serveert jullie de hele avond.

Zo doe je mee

Laat ons voor 23 mei 2021 weten met wie jij graag een culinaire reis thuis wilt beleven. Dat doe je door hieronder het formulier in te vullen. De winnaars krijgen uiterlijk 29 mei bericht. Dinners At Home neemt daarna contact op om een datum af te spreken (ook afhankelijk van de coronamaatregelen) en het menu af te stemmen – er wordt rekening gehouden met verschillende wensen.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.