eveline villa verte

Win een vakantie voor 2 personen bij Eveline’s Villa Verte

Geniet jij ook zo van de columns van onze Eveline en zou je weleens in haar prachtige chambre d’hôte willen verblijven? Grijp dan nu je kans!

Je kunt een vakantie voor 2 personen (t.w.v. € 450,- ) winnen bij Villa Verte.

Villa Verte

Villa Verte, de groene villa, is te vinden in Saint-Mathieu, een piepklein Frans dorp met ongeveer 1000 inwoners. Het ligt in het departement Haute Vienne, een boerenstreek boordevol rust, Limousin-koeien en kastelen. Vanuit Nederland rijd je er in 10 tot 12 uur naartoe. De Thalys brengt je in 6,5 uur vanuit Amsterdam naar een treinstation op een uurtje rijden (Angôuleme). Een (huur)auto is aan te raden. Je kunt in de buurt prachtig fi etsen (wel elektrisch), wandelen of een markt bezoeken. Als je op zoek bent naar rust in combinatie met leuke uitjes, ben je bij Eveline en Emiel aan het juiste adres!

Inbegrepen:

♦ 4 overnachtingen in een kamer naar keuze
♦ 4x ontbijt
♦ 1x viergangendiner
♦ Parkeren
♦ Wifi
♦ Verwarmd zwembad (open van 1 mei tot 1 oktober)
♦ Jacuzzi (hele jaar open)
♦ Verwennerijtjes (koffie met taart en/of een kaasplankje)

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 22 november 2023 in met je gegevens en druk onderaan de tekst op het roze bolletje om ‘m te versturen. Als je gewonnen hebt, krijg je persoonlijk bericht. Let op: aanmelden voor onze nieuwbrief is verplicht. 

Voorwaarden: de vakantie is op basis van beschikbaarheid en eigen vervoer, en niet geldig in het hoogseizoen (juli, augustus, december). De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaar kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.