parijs

Win 20x een limited time to momo feesteditiereisgids

Wil je naar Parijs, Londen, Barcelona, Valencia, Rotterdam, Lissabon, New York of Berlijn? Dan heb je natuurlijk een time to momo reisgids nodig!

Time to momo

Om 20 jaar time to momo te vieren, zijn de populairste bestemmingen nu verkrijgbaar in een limited feesteditiereisgids: mooie linnenlook covers in frisse kleuren, handig elastiek, stickervel en 16 notitiepagina’s voor de persoonlijke touch. Dit is allemaal extra naast de vertrouwde gids met routekaarten en stadsplattegrond plus de gratis app. 8 pareltjes die je allemaal wilt hebben: Parijs, Londen, Barcelona, Valencia, Rotterdam, Lissabon, New York en Berlijn. Reageer nu – hopelijk ben jij een van de gelukkigen en win je de gids van jouw keuze!

Zo doe je mee

Vul vóór 14 augustus 2022 onderstaand formulier in met je gegevens. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Kim -
  De reisgidsen zijn erg mooi. Parijs of New York zou mij wel heel erg leuk lijken.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Antonia -
  Graag waag ik een kansje om inspiratie op te doen, en samen te kunnen plannen met mijn vriendin. We hebben te weinig contact door drukte maatschappij
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Dilara van Helvoort -
  Ik zou heel graag met mijn zusjes op reis gaan. We zien elkaar wel regelmatig maar vluchtig, dus ik zou het heel leuk vinden om tijd te nemen voor elkaar e n op ontdekking te gaan.
  Beantwoorden
 • abonnee
  abonnee -
  Geweldige winactie.
  Beantwoorden