Canva1 1

Winactie: welke superheld gun jij een weekend Disneyland Paris?

Beleef een magische kerst in Disneyland Paris met jouw eigen superheld! Wie heeft dat volgens jou wel verdiend? Je buurvrouw die dag en nacht voor iedereen klaarstaat, je zus die een zware tijd achter de rug heeft of je beste vriendin die wel een oppepper kan gebruiken? Geef jullie samen op!

Disneyland Paris

Betoverende kerst Vanaf 11 november viert Disneyland Paris de magie van Kerstmis! Er gaat niets boven de unieke, betoverende sfeer waarin je samen met dierbaren onvergetelijke herinneringen creëert. Bewonder de majestueuze fonkelende kerstboom en juich mee met Mickey’s Dazzling Christmas Parade! die overdag straalt en ’s nachts schittert in het Disneyland Park. Geniet daarnaast van nog meer feestelijke verrassingen met geliefde Disney Figuren. En samen met jouw superheld beleef je als rekruut machtige Marvel missies naast superhelden als Spider-Man en Iron Man in het nieuwe themaland Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.

Wat je wint

• Toegang en verblijf voor 2 personen in Disneyland Paris (minimaal 1 volwassene) van vrijdag 17 t/m zondag 19 november 2023. De reis ernaartoe is op basis van eigen vervoer
• 2 nachten op basis van 1 kamer in Disney Hotel Cheyenne, inclusief ontbijt
• 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park
• 2 dinervouchers per persoon

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 4 oktober 2023 in en laat in maximaal 500 woorden weten met wie jij samen een weekend naar Disneyland Paris wilt en waarom diegene dat verdient. Vergeet niet je e-mailadres, telefoonnummer en postadres in te vullen. De drie winnaars krijgen uiterlijk 15 oktober 2023 bericht, vanaf dan kan het grote verheugen beginnen.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld. Over je verblijf wordt een verslag gemaakt voor Vriendin. Hiervoor ga je in Disneyland Paris op de foto en word je geïnterviewd.