Canva1 2021 12 06t174228.468

Win 10x het boek ‘Sinds ik niet meer drink’ van Evi Hanssen

In Vriendin lees je deze week over Evi Hanssen. De presentatrice en musicalster stopte rigoureus met alcohol, en dat bracht haar veel.

Boek

Voor haar derde boek ‘Sinds ik niet meer drink’ hield Evi gedurende 500 dagen een dagboek bij. Hierin legt ze openhartig uit wat het stoppen met alcohol voor effect heeft op haar leven. Ze schrijft over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt, maar ook over het effect op haar vriendschappen, haar relatie, haar werk en haar zelfbeeld.

Wij geven het boek tien keer weg. Om kans te maken, vul je onderstaand formulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Marijke -
  Heel graag. Drink zelf 2 glazen wijn per dag maar merk dat ik niet 1 avond niet kan drinken. Daarom zou ik dit boek fijn vinden om te lezen..
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anouk Bloemers -
  Ik zou dit boek heel graag willen lezen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anne-Marie -
  Ook ik ga graag alcohol vrij 2022 door, dus ik ben benieuwd naar de ervaring van Evi! Dank jullie wel voor de winkans en fijne feestdagen en een nog fijner 2022 gewenst!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ilse -
  Goedemorgen Ik heb onlangst 40 dagen IkPas gedaan en vond dit best een pittige klus, ik zou graag willen ondekken of misschien een andere manier van denken hierbij kan helpen. Misschien kan dit een handvat zijn om verandering in mijn leef patroon aan te brengen,
  Beantwoorden