Canva1 2022 12 13t105144.898

Win 15x 4 kaartjes voor Phantasialand Wintertraum!

Er is een plek waar je winterse dromen werkelijkheid worden. Waar je met vrienden en familie magische momenten beleeft, geniet van attracties, wondermooie shows, spectaculaire attracties en winterse lekkernijen in een zee van licht. En daar kun je nu kaartjes voor winnen!

Phantasialand

Tot 29 januari 2023 is Phantasialand omgetoverd in een wonderlijk mooie winterwereld. Dompel jezelf onder in een zee van miljoenen fonkelende lichtjes in een prachtig gedecoreerd park. De vele attracties zijn zelfs tot -10ºC geopend! Haal een frisse neus in Taron, ’s werelds snelste multi-launch coaster. Of ga in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Reizen in de tijd? In de nieuwe themawereld Rookburgh ga je terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw: het tijdperk van de moedige luchtvaartpioniers! Stap daar in F.L.Y.: ’s werelds eerste flying launch coaster: alsof je zelf vliegt! Ben je niet zo’n waaghals? Geen enkel probleem: ga op muizenjacht met elkaar in Maus au Chocolat en zet je wereld op z’n kop in het knotsgekke hotel Tartüff. Of kijk in de theaters naar een van de drie prachtige wintershows vol zang, (schaats)dans, acrobatiek, humor en avontuur. En als de zon ondergaat, kun je de spectaculaire licht- en vuurshow Tiempo de Fuego zien! Geniet op de kerstmarkt van winterse specialiteiten uit de hele wereld: glühwein, Oostenrijkse Kaiserschmarrn, of Finse zalm, er is voor ieder wat wils!

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 21 december 2022 in met je gegevens. De winnaars krijgen nog voor Kerst bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.