Canva1 2021 10 27t143925.664

Win 5x het boek Hersenschorsing van Margôt Ros en Jeroen Kleijne

In Vriendin lees je deze week het verhaal van actrice Margôt Ros, die pcs bleek te hebben: post-commotioneel syndroom. “Ik was zó ziek. Ik moest uittunen, mezelf opsluiten in het donker.”

Psc

Het is begin 2018 als Toren C-actrice Margôt Ros tijdens een voorstelling tegen een ijzeren balk aan rent. Een fikse hersenschudding is de diagnose. Neem maar even rust, is het advies. Maar na een paar weken van knetterende hoofdpijn, geen licht of geluid kunnen verdragen en een totaal gebrek aan energie, blijkt dat Margôt post-commotioneel syndroom (psc) heeft. En dan begint de lange weg van revalideren.

Over haar hersenletsel schreef de actrice samen met haar vriend Jeroen het boek Hersenschorsing. Dit doet ze op openhartige wijze, met de humor die we van haar gewend zijn. Wij geven ‘m 5 keer weg. Om kans te maken, vul je onderstaand formulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Monique de Bildt -
  Ik zit dit boek graag winnen omdat mijn man nu een hersenschudding heeft een ik hier nog nooit van had gehoord. Lijkt mij heel bijzonder om hierover te lezen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anne-Marie van Meegdenburg -
  Heel graag waag ik een kansje op dit vast indringende boek
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Sonja Tiel -
  Dit boek win ik heel graag. Mijn zoon kampt al meer dan 2 jaar met rest verschijnselen na een hersenschudding/kneuzing. Lijkt me fijn een inkijkje in de wereld van een medestander.
  Beantwoorden
 • abonnee
  abonnee -
  Erg interessant boek voor ons. Ik doe graag mee.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Deana Slenema -
  Helaas 15 augustus vorig jaar aangereden en een zware hersenschudding opgelopen. Nu dagelijkse dingen weer proberen vol te houden, maar soms erg lastig. Daarom ga ik graag voor de kans om Margot haar boek te winnen. Ik verwacht veel herkenning….
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Dunya Vermaat -
  Lijkt me een goed boek om te lezen onder het dekentje op de bank met een lekkere kop dampende thee in deze wintermaanden
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Claudia -
  Graag zou ik dit boek winnen omdat ik onlangs een herseninfarct heb gehad en hier moeilijk mee om kan gaan, ook ik heb rest schade en las wat herkenningspunten in haar verhaal en zou graag meer willen lezen hoe zij het heeft ondergaan in het proces.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Simone -
  Ben benieuwd naar dit boek
  Beantwoorden