Wil jij mijn vriendin worden?

Do
30-12-2019 - Do

Hooii, Mijn naam is Do (bijnaam) ik ben 22 jaar, woon bij mijn ouders in Tiel. Veel vriendinnen van mij wonen in Nijmegen of nog verder weg. Het kleine groepje vriendinnen die ik heb krijgen nu ook allemaal een relatie, gaan samen wonen of krijgen kinderen, waardoor ik ze nog veel minder ga zien. Ze zijn overigens allemaal ouder dan ik (tussen de 22 en 28). Dingen doen of uitgaan wordt al snel een stuk minder. Ik heb een eigen auto en vind het niet vervelend om een stukje te rijden, het moet uiteraard wel een beetje reëel blijven.

Wat ik zoek in een vriendschap? Ik zoek echt een maatje om leuke dingen mee te doen. Daarbij kan gedacht worden aan uitgaan, stedenstripjes, sleepovers, filmavondjes, shoppen, dagjes weg, gewoon lekker simpel bankhangen met wat lekkers of een kop koffie drinken. In mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met bakken, serie kijken, yoga, pilates of wandel ik een stuk met onze hond. Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik mezelf beschrijven als betrouwbaar, rustig, een open boek en vrijwel altijd in voor nieuwe dingen. Soms ben ik echt een party animal en heel sociaal, een andere keer ben ik rustig en kijk ik liever de katten uit de boom en bied ik graag een luisterend oor. Het is wel belangrijk dat je het niet erg vind om met iemand bevriend te zijn die soms wat stiller is. Ik kan overigens wel heel goed met meiden die vrij druk van zichzelf zijn. Dat vind ik vaak juist heel fijn!

Momenteel vecht ik al een tijdje met een burn-out. Het is daarom voor mij heel belangrijk dat iemand het niet erg vind als plannen opeens last minute veranderen van bijv. uitgaan naar een avondje bank hangen. Zelf vind ik het altijd vreselijk als dit gebeurt, het gaat voor mij niet werken als iemand anders daar ook nog eens vervelend op reageert. Door mijn burn-out werk ik een paar uurtjes per week als vrijwilliger bij de Voedselbank.

Denk je dat wij het goed kunnen vinden en dat we gezellig wat leuks kunnen gaan doen? Stuur me dan een berichtje!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.