‘Wijze’ vriendin gezocht

An1986
09-08-2020 - An1986

Aangezien ik een lichte obsessie met tijd heb, wil ik een aantal belangrijke en eerlijke punten vermelden die een beter beeld over mij schetsen, zodat de juiste ‘vriendinnen’ kunnen en willen reageren.

Ik ben een vreemde eend in de bijt, wellicht is vreemd niet het juiste woord, gewoon anders. We (mijn man en ik) hebben de afgelopen jaren in Zuid Afrika gewoond en diverse situaties daar, alsmede eigen ondernemingen hebben ons een andere blik op het leven gegeven.

Ik vind steeds minder aansluiting bij ‘oude (jongere) vriendinnen’ (ben zelf 33 jaar oud) en merk dat ik in een andere levensfase zit. We hebben geen kinderen en de kans is ook zeer klein dat ze er komen.

Momenteel loop ik bij een psycholoog voor een vermijdende persoonlijkheidsstoornis en hoewel ik diverse mijlpalen heb behaald, belemmert een diepe angst mij om het uiterste uit mijn leven te halen. Ik schaam me niet om dit uit te spreken, maar erken en begrijp het stigma rondom een persoonlijkheidsstoornis. Ik ben dan ook gedreven om mijn probleem (eindelijk) op te lossen, zodat ik een vol leven kan leven.

Ondanks mijn serieuze kant, heb ik ook veel humor en zelfspot. Met de informatie in dit bericht wil ik eigenlijk aangeven dat ik op zoek ben naar een vriendschap met diepgang, ik ben op zoek naar een ‘wijze (lees:oudere) vriendin/mentor’. Ik omring mij liever met oudere mensen, omdat ik daar over het algemeen een betere klik mee heb.

Ik ben graag in de natuur (wandelen), hou van reizen, boeken lezen en koffie’s te drinken.

Mocht je mijn bericht aanspreken, dan zie ik graag een berichtje tegemoet!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.