Wandelgroep vrouwen regio Arnhem

Dehexvansierkonflex
15-11-2023 - Dehexvansierkonflex

Ik heb ondertussen superveel reacties ontvangen op onderstaande oproep die ik ook op andere sites heb geplaatst. De groep begint nu te groot te worden daarom stop ik met mensen toevoegen.

Ik ben een vrouw van 35 jaar oud. Ik ben single en ik woon met mijn katten in Arnhem Noord. Ik wil graag een wandelclub beginnen voor vrouwen in de regio Arnhem.
Ik zit in eerste instantie te denken aan de locatie Sonsbeek Park, maar het mag ook een andere met het openbaar vervoer te bereiken plek zijn, zoals de Posbank.

Mijn ouders zijn heel lang lid geweest van een wandelclubje. Zij spraken 1x per week af op een vast moment op een vaste locatie.
Als iemand een keer niet kon, dan hoefde diegene zich niet af te melden. Ze vertrokken op het afgesproken tijdstip met de mensen die waren gekomen.
Aan het begin waren de contacten nog niet zo hecht, maar in de loop van de jaren zijn er mooie vriendschappen voortgekomen uit die wandelclub.

Het lijkt me zelf ook fijn om lid te worden van een wandelclub omdat het me een leuke vrijblijvende manier lijkt om mensen te ontmoeten. Maar alle wandelclubjes in mijn regio bestaan alleen maar uit senioren. Daarom wil ik zelf vrouwen zoeken om mee te wandelen die meer van mijn leeftijd zijn.

Ik heb in het verleden wel eens gereageerd op contactadvertenties om nieuwe vriendinnen te zoeken maar dat werkte niet voor mij. Ik vond het een heel geforceerde manier om iemand te leren kennen en voelde me er best wel ongemakkelijk bij.
Lid zijn van een wandelclubje lijkt me een wat natuurlijkere manier om nieuwe contacten op te doen. En mocht dat niet lukken dan heb ik in ieder geval een stok achter de deur om te gaan wandelen. Ik ben totaal niet sportief dus het lijkt me ook wel gezond voor me. 😛

Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik zoiets praktisch moet organiseren. Het lijkt me handig om bij voldoende aanmeldingen een Whatsapp groep te starten en dan samen de details te bespreken.

Ik vind het best wel spannend om een oproepje te plaatsen. Het is een leuk idee, maar je weet niet hoe het in de praktijk uitpakt en ik voel me ook altijd een beetje onzeker/onhandig bij nieuwe contacten. Maar ik heb er ook wel zin in. Ik ben benieuwd wie er gaat reageren. 🙂

P.S. Ik heb deze oproep ook op het Vivaforum geplaatst.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.