Vriendschap gezocht

MariskaSepp
14-11-2022 - MariskaSepp

Hallo allemaal,
Ik ben Mariska, 31 jaar oud en moeder van een lief jongetje van 3.5 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Leidschendam.
Ik ben op zoek naar nieuwe leuke contacten met gelijkgestemden en hoop dat hier dan misschien een leuke vriendschap uit kan voortkomen.
De reden dat ik dit oproepje plaats is omdat ik sinds ik een zoontje heb veel vriendschappen ben verloren of niet meer op één lijn zit met kennisen en vrienden.
Ik kan ook nogal verlegen zijn waardoor ik het lastig vindt om mensen aan te spreken of contact te zoeken.
Ik zoek contacten met of zonder kinderen, om leuke maar ook de minder leuke dingen mee te delen en die het ook begrijpen dat het hebben van een kindje afspreken en dingen doen soms wat lastiger maakt en die het leuk vinden zowel met als zonder kindjes af te spreken.
Ik hou van buiten zijn, vooral in de zomer, wandelen, naar het park of strand. Dagjes weg, terrasjes pakken enz. Een avondje lekker eten en drankjes doen, spelletjes en gewoon lekker kletsen. Uitgaan doe ik niet veel meer maar ik vindt een goed festival erg leuk. Ik heb niet echt hobby’s waar ik veel tijd aan besteed maar hou mijzelf bezig met spiritualiteit, creatief bezig zijn, planten, lezen en edelstenen. Ook sport ik 2 x in de week.
Verder sta ik open voor heel veel andere dingen!!
Als het je leuk lijkt mij te leren kennen zie ik je berichtje graag tegemoet! 🙂

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.