Vriendinnen groep

Sonnetje01
30-06-2021 - Sonnetje01

Hallo Meiden, vorig jaar had ik een berichtje geplaatst voor een soort vrienden groepje, maar toen kwam het C-virus. Nu alles weer wat meer opengaat hierbij normaals mijn idee.

Hoi gezellige ondernemende meiden,

Ik ben gaan samen wonen met mijn vriend in de omgeving van Dordrecht. Veel van mijn vriendinnen wonen wat verder weg, daarom zoek ik leuke contacten bij mij in de buurt om vriendschap mee op te bouwen. Gewoon snel eventjes langsgaan of spontaan iets ondernemen; gezellig een kopje thee drinken, terrasje pakken, samen koken, bioscoop lady’s night, met wijn en hapjes op de bank kijken naar een film, festival bezoeken, spelletjes avond, escape room, vriendinnen om lekker mee te lachen, maar ook voor een goed gesprek.

Omdat ik meerdere losse oproepjes zie hier op het forum, is mijn idee om meiden (rond de 35/45 jaar, met of zonder kinderen, wonend in of rondom Dordrecht single of samenwonend maakt niet uit) bij elkaar te brengen, met als doel: activiteiten ondernemen ?
Het lijkt mij super gezellig om eens per maand een uitstapje te plannen met z’n allen en te kijken of het een succes is. Op deze manier leer je elkaar kennen in een ontspannen sfeer, gewoon gezellig, geheel vrijblijvend, iedereen is er met hetzelfde doel om andere meiden te leren kennen en je kan gewoon eens kijken met wie het klikt.
Als het je aanspreekt kun je op mijn berichtje reageren.

Stuur mij dan even je e-mailadres, leeftijd, woonplaats en iets over je zelf en wat je leuk vind om te doen. Dan verzamel ik alle email adressen en kan ik je via bv datumprikker uitnodigen. Als ik snel veel reacties krijg kan ik meteen een uitnodiging aanmaken of besloten Facebook groep.

Hoe meer meiden des te leuker! En wie weet zien we elkaar dan binnenkort.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.