Vriendinnen groep Enschede.

Elllen
25-09-2012 - Elllen

Hoi Dames in Enschede en omgeving,
Na enige twijfel bezoek ik dan toch de rubriek “vriendinnen gezocht”. En nu twijffel ik niet zozeer over dat wat ik zoek maar meer over de manier waarop. Een hele tijd geleden heb ik ook eens een oproepje geplaatst en daarop kwamen wel reacties maar om de een of andere reden kwamen we er dan al vrij snel achter dat het dan toch niet klikte of niet paste of …..tja…wat dan ook. Dus het email contact, verder waren we nog niet gekomen, hield dan ook al vrij snel weer op en was ik, en de ander, weer terug bij af. Helaas moet ik nu dus toegeven dat ik nog steeds, gezien ik mij weer op een “vriendinnen gezocht” rubriek bevind, opzoek ben naar vriendinnen.
Op zich maak ik heel makkelijk contact, ben spontaan, sociaal, ken best veel mensen, heb wel vriendinnen….maar de mensen die ik ken, bel ik niet om te vragen of ze zin hebben om een leuke workshop te gaan volgen of gezellig mee te gaan naar de bios, ik bel ze ook niet als ik ergens mee zit en de vriendinnen die ik heb, die hebben een andere levensstijl, die werken fulltime en ondanks dat ik ze regelmatig spreek en we ook samen wel leuke dingen heb ik toch behoefte aan meer.
Graag zou ik een grotere vriendinnen kring hebben, om samen leuke dingen te ondernemen, gezellig uit eten gaan, ladys night bij de bios, samen dagje naar de vrouwen beurs maar ook gewoon lekker thuis op de bank met een kop koffie lekker kletsen…..gewoon leuke vrouwen dingen.
Nu zag ik hier, en dat wist ik natuurlijk wel, dat ik niet de enige ben die hierna opzoek is, dus dames…..
Wat dachten jullie ervan als we met een groep dames afspreken in Enschede, om een leuke workshop, bijvoorbeeld bloemschikken(kan ook compleet iets anders zijn hoor), te gaan volgen. Op deze manier leer je elkaar kennen in een ontspannen sfeer, gewoon gezellig, geheel vrijblijvend, iedereen is er met hetzelfde doel en je kan gewoon eens kijken met wie het klikt. Niets moet alles mag.
Lijkt het je wat, laat dan een berichtje achter en wie weet zien we elkaar binnenkort 
Groetjes,
Elllen

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.