Vriendin(nen) gezocht

nicolevang
11-08-2023 - nicolevang

Leuk dat je mijn oproepje leest! Ik ben Nicole, hier al eerder eens een oproepje geplaatst en daar hele leuke vriendinnen aan over gehouden, nu we gaan verhuizen naar Goes dacht ik, probeer het nog eens.

Ik ben Nicole, 30 jaar, ga eind september/begin oktober samen met mijn partner verhuizen naar Goes. Wij verwachten begin januari ons eerste kindje, dat is ook de reden van verhuizen. Mijn partner komt uit België en werkt daar nog steeds, met de komt van een kleintje wordt de reistijd vanuit Rotterdam echt te veel en hebben we gekozen voor Goes. We hebben een hond, een chihuahua/stafford mix, voelt zich een stafford maar is meer een chihuahua. En 5 katten, als je beide gek bent van dieren en dan gaat samenwonen eindig je er met heel veel..

Ik werk momenteel nog in de thuiszorg en zal mijn baan op moeten zeggen nu we verhuizen, plan is wel om als ik er aan toe ben na de bevalling dit weer op te pakken, maar voorlopig zal ik nog thuis zitten.

Ik ben opzoek naar vriendinnen om leuke dingen mee te ondernemen, dagjes mee weg te gaan of gewoon simpel een kopje koffie of thee mee te drinken, samen dingen te delen, te lachen en te huilen. Geen voorkeur wat betreft wel of geen kinderen, zolang de klik er maar is.

Spreekt dit je aan, zie ik je berichtje graag tegemoed, wie weet hebben we een hele leuke klik en kunnen we samen een leuke vriendschap opbouwen.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.