Vriendinnen gezocht

Suuszje
06-03-2019 - Suuszje

Hallo ik ben Suzanne, 29 jaar ik woon sinds augustus 2018 in Friesland en ben verhuisd vanuit de randstad. Ik ben ook in oktober bevallen van een prachtige dochter. Doordat we hier nog kort wonen en sinds kort een dochtertje hebben is mijn wereld op dit moment erg klein. En ben ik op zoek naar leuke contacten hier in Friesland.

Ik zal iets over mezelf vertellen. Ik ben dus Suzanne geboren in Friesland, als kind met mijn ouders naar de randstad verhuisd. Opgegroeid in de randstad, maar is altijd blijven kriebelen. Vriend leren kennen waar ik inmiddels bijna 10 jaar mee samen ben en inmiddels een prachtige dochter mee heb mogen krijgen. Ook vriend verliefd op Friesland geworden en dus besloten ons huis in de randstad te verkopen en verhuizen naar Friesland. Waar we nu dus inmiddels een aantal maanden gelukkig wonen. Omdat ik erg verlegen ben, vind ik het moeilijk om vriendschappen te sluiten of om überhaupt mensen aan te spreken. Gelukkig worden we met open armen ontvangen. Hopelijk kan ik via deze weg een leuke vriendschap sluiten en misschien kan je me ook nog wat Fries leren.?

Wat ik leuk vind om te doen is gamen, films en series kijken (Netflix onder anderen) stukje wandelen, gewoon lekker een boek lezen of een puzzel maken. Ik zoek vriendschap in de omgeving Leeuwarden/Heerenveen/Joure/sneek. Ik woon zelf in het midden van Friesland en zijn deze plekken voor mij goed bereikbaar.

to gau!

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen