Vriendinnen brabant

suz87
30-07-2021 - suz87

Hoi lieve leuke meiden!

Om met de deur in huis te vallen ; ik zoek vriendinnen! Ik had vroeger een grote groep vriendinnen samen met mijn zus maar nadat ik het contact met mijn zus had verbroken raakte ik ook al onze (haar) vriendinnen kwijt. Ik heb een relatie en vond dat prima maar ik mis toch leuke vriendinnen om m’n hart bij uit te storten en gezellige dingen mee te doen! Ik heb een paar collega’s waar ik goed contact mee heb maar die gaan altijd borrelen en aangezien ik op dieet ben is dat ook een beetje aan het wegzakken :(.
Ik vind heel veel dingen leuk om te doen van gezellig thuis filmpje kijken en kletsen tot winkelen of bioscoop je of gewoon alleen af en toe even bellen. Ik verwacht niet van de een is de andere dag beste vriendinnen te zijn maar hoop wel een of een paar meiden te vinden om echt wat mee op te bouwen!
Ik woon in Halsteren met mijn vriend en onze katten en hond. Ik werk in Breda als begeleider met licht verstandelijk beperkte jongeren! Interesses zijn er genoeg. Ik probeer elke dag te wandelen en zou echt moeten gaan sporten..
Nou woon jij in de buurt en zoek je ook gewoon een leuke vriendschap? Laat het me weten! Ik ben 34 trouwens.

Groetjes
Suzanne

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.