Vriendin (nen) gezocht

Fabiolaa
30-06-2020 - Fabiolaa

Hoi meiden!
Dit is de eerste keer dat ik zoiets probeer om een maatje/Vriendin te zoeken. Ik woon samen met mijn partner (30) in Schiedam sinds 4 jaar een relatie.
Ik werk in de zorg en doe de opleiding vig 2e jaars. Ben half antiliaans/Nederlands en 28 jaartjes oud, en lekker Haags, want ik kom oorspronkelijk uit Den-Haag.
Helaas ben ik chronisch ziek en het is niet helemaal duidelijk wat er nou speelt, het komt het meest over een met crohn. Hierdoor zijn mijn vriendschappen verwaterd of vanwege onbegrip, omdat ik vaak minder energie heb als een ander. Ik ben best wel een verlegen persoon en kan streng kijken. Maar dat is totaal mijn karakter niet. Ik ben open en eerlijk, ook alternatief (tattoo’s/ piercings).
Ik zoek leuke contacten om bijv een keer te gaan shoppen/eten/biosje of terrasje. Ik ben erg loyaal in een vriendschap. Wel zoek ik iemand die begrip heeft voor mijn ziektebeeld en ik niet altijd maar mee kan. 🙁 Ik hou van humor vooral lekker droog, openheid en zorgzame mensen. Ik kan spontaan zijn en het lijkt me leuk om via hier vrienden te kunnen maken!💜 Xx Fabiola.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.