Vriendin in Breda / Roosendaal / Etten-Leur e.o.

Esmay8
17-06-2021 - Esmay8

Hallo iedereen!

Ik ben sinds een jaar of 2 verhuisd naar Oudenbosch, daarvoor heb ik een paar jaar in Breda gewoond. Helaas is het niet echt gelukt om een vriendenkring op te bouwen en te onderhouden. Na de studie is iedereen uitgevlogen over Nederland en de wereld, je kent het wel. Verder ben ik niet in Brabant opgegroeid, dus dan zit je al snel weer alleen op de bank.

Ik woon samen met mijn man, we hebben geen kinderen en die zitten er ook niet aan te komen wat ons betreft. Dat betekent dat ik alle tijd heb voor terrasjes / filmavonden / gewoon thuis chillen.

Ik denk dat ik een persoon ben die met veel verschillende mensen om kan gaan, maar mijn hobbies zijn vooral terrasjes pakken, boeken lezen (ik probeer er dit jaar 52 te lezen), (dromen over) reizen en fotografie. Daarnaast probeer ik (met de nadruk op probeer) om 2 keer per week te fitnessen.

Ik zou het leuk vinden om wat dichter bij huis vriendinnen te hebben om spontaan mee af te spreken, grote en kleine levenskwesties mee te bespreken en biertjes/wijntjes mee te drinken, gewoon omdat het kan.

Ik hoop dat iemand zich geroepen voelt om een keer een ‘first date’ aan te gaan met me.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.