Vriendin gezocht!

Bianca
03-02-2020 - Bianca

Hallo!
Ik ben Bianca 31 jaartjes jong en sinds 2015 getrouwd met mijn man Richard.
Ik woon in Almere.
In 2017 werd na een lang ivf traject onze dochter Raven geboren. En afgelopen augustus kregen we een groot cadeau van de natuur. Ik ben zwanger van onze zoon, zonder behulp van het ziekenhuis en hormonen! In april verwacht ik ons 2e wondertje.
Ik merk dat sinds ik moeder ben geworden en zeker nu ik zwanger ben dat spontaan afspreken niet zo makkelijk meer gaat. Sommige vriendinnen gaan graag nog spontaan weekendjes weg of stappen. En hoewel ik het super leuk vind, red ik dit gewoon niet meer.
Ik merk ook dat ik niet zo veel contact heb met vrouwen die net als ik ook moeder zijn van jonge kinderen. Ik zou graag weer wat meer dingetjes ondernemen waardoor ik me wat meer jonge vrouw voel, in plaats van alleen mama. Ik hou van terras pakken, bioscoop, dierentuin of pretpark. Een middag shoppen. Maar ook goede gesprekken tijdens een lunch of diner. Ik hoop hier een dame te vinden die dit ook mist, maar begrijpt dat er wat planning aan vooraf gaat om af te spreken! Afstand is voor mij geen probleem.

Stuur mij een email biancauriot490@hotmail.com als het je leuk lijkt om te kletsen. Dan kan ik mijn nummer geven om te appen.

Groetjes Bianca

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.