Vriendin door dik en dun regio Rotterdam/Barendrecht (22-28)

Stefanii87
14-06-2012 - Stefanii87

Lieve meiden, ik ben op zoek naar een gezellige, spontane vriendschap om lief en leed me te delen. Ik ben 24 jaar, recent weer singel en ik woon in Barendrecht. Ik ben op zoek naar leuke, spontane meiden om gezellige dingen mee te ondernemen en tevens ook iemand om op terug te vallen (en vise versa) in moeilijkere tijden!
Enige maanden geleden ben ik uit een relatie gekomen die mij achteraf gezien voor een groot gedeelte in beslag heeft genomen. Nu ik weer een beetje op aan krabbelen ben kom ik er heel confronterend achter dat mijn wereldje maar klein en beperkt is en ik heel graag wat meer lieve vriendinnen zou hebben om leuke dingen mee te ondernemen.

Ik heb altijd veel vriendinnen gehad, maar veel van die contacten zijn inmiddels verwaterd. Ik heb een paar hele lieve vriendinnen, maar die hebben ook allemaal hun eigen leventjes en iedereen heeft het druk en weinig tijd.

Als ik mijzelf als vriendin moet beschrijven kom ik op loyaal, spontaan, gezellig en ondernemend, altijd in voor iets leuks. Ik heb erg brede interesses en ben binnen mijn vriendschappen ook graag een luisterend oor en goede gesprekspartner.

Ik hou van gezellig uit eten, een flilmpje pakken, een dagje naar het strand of gezellig winkelen, lekker lunchen of high tea’en, lekker naar de sauna gaan, met een lekker wijntje en een goed gesprek op de bank, naar de kroeg en ik ben nog voor veel meer te porren.

Lijkt het je gezellig om een keertje iets leuks te doen laat dan wat van je horen 🙂

Liefs Stefanie

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.