Vlotte vriendin gezocht

Saskia
10-10-2019 - Saskia

Hoi hoi, ik ben Saskia een moeder van 42 met 3 schoolgaande kinderen (5 & 10 jr) en samenwonend met vriend.
Als ik het zo schrijf vind ik 42 al behoorlijk op leeftijd klinken, maar ben nog super jong van geest dus ben je jonger dan 42, reageer gerust!
Ik ben woonachtig in Bergschenhoek, maar kom er oorspronkelijk niet vandaan dus voelt na 9 jaar nog steeds niet helemaal als thuis, lijkt me daarom ook leuk wat meer vriendschappen in deze regio te hebben.

Waar ben ik naar op zoek… Ik ben zelf sportief, sport 2x p/week crossfit/wod /hardlopen, vroeger ook paardgereden wat me nog steeds trekt. Dus een sportief persoon is altijd leuk!
Daarnaast vind ik het heerlijk om een paar keer per jaar de sauna te bezoeken, hapje eten, filmpje pakken, strand; I love the summer! Stedentrips en 2 tot 3x p/jaar een festival te bezoeken. (Trance/house/techno)

Goed om te weten dat ik niet de persoon ben die de deur bij je plat zal lopen, naast mijn drukke gezin werk ik onregelmatig en vind het ook heerlijk lekker een avondje op de bank voor de buis te liggen.
Leuk als je zelf moeder bent, om misschien ook eens een uitje met kids te kunnen plannen, maar zeker geen must, want niets is zo lekker om af en toe zonder kids op pad te kunnen!

Kun je je hierin vinden zou ik het leuk vinden een reactie van je te krijgen en wie weet tot snel!

Groetjes Saskia

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.