samen is leuker

Brenda2
29-02-2024 - Brenda2

Hallo
ik woon in een klein dorp waar met name ouderen en gezinnen wonen waarbij het niet zo makkelijk is nieuwe vriendschappen aan te gaan.
ik ben in een periode in mijn leven waarbij oude vriendschappen verwaterd zijn. een tijd van komen en een tijd van gaan en uit elkaar gegroeid. op een gegeven moment wordt dan de sociale kring iets te klein, vandaar dat ik hier ben, want er zijn er vast wel meer zoals ik.
ik ben 41 jaar oud.
ik zou het leuk vinden om te wandelen (ik heb een senioren hond die gaat ook mee 😊), gewoon op bezoek eventueel met schilderen erbij eventueel in de zomer met een veldezel buiten (ik doe zelf aquarel) of spelletje spelen, terrasje pakken, bioscoop, andere uitjes, nieuwe dingen, de stad 1 of als jij een leuk idee hebt, om de leuke dingen van het leven te delen met iemand.
ik ben eerlijk, recht door zee, loyaal, oprecht, diepgaand, sterk 💪 ik ben moeilijk uit het veld te slaan, ietwat verlegen en zal daarom niet snel dansmoves in een bar of club doen, ik ben een beetje gereserveerd, maar onder vriendinnen is daar niets van te merken. ik praat makkelijk. ik ben empathisch, compassioneel, een echte dierenvriend en ik eet ook geen vlees, maar als jij dat wel eet dan is dat prima. dat is toch een keuze voor ieder voor zich.
spreekt dit tot dusver jou aan dan stuur mij gerust een berichtje.
wie weet tot gauw 😊

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.