Roofvogels kijken met vliegshow 29 juli (Leer ongedwongen nieuwe single’s kennen)

Inkie974
14-07-2012 - Inkie974

Wie gaat er zondag 29 juli mee Roofvogels kijken met vliegshow bij De Havikshof in Klarenbeek? Dit uitje is georganiseerd door één van de leden op een single site voor singles van 35 tot 55 jaar. De lijst is al aardig vol dus snel opgeven / betalen is verstandig als je ook nog mee wilt.

Meld je snel aan want we willen graag een spectaculaire vliegshow laten verzorgen! Tot uiterlijk 25 juli kunt u zich aanmelden. Bij deze 1,5 tot 2 uur durende show krijgt u gelegenheid om foto’s te maken en één van deze mooie Roofvogels met een handschoen aan op de hand te houden. Verder kunt u het park bezichtigen tot ca. 16.30 uur, waarna we weer naar het restaurant wandelen.

De kosten voor deelname zijn € 14,00 per persoon incl. ontvangst met 1 kopje koffie of thee (met heerlijk gebak om in een feeststemming te komen) in nabij gelegen restaurant overige drankjes en eten zijn voor eigen rekening (De kosten dienen vooraf te worden betaald -betaling uiterlijk 25 juli 2012- ovv uitje De Havikshof , gegevens hiervoor ontvang je bij aanmelding per mail. Mensen die een betaling hebben gedaan worden uiteraard verwacht dat ze ook werkelijk komen maar mocht er een onvoorziene omstandigheid zich voor doen waardoor het echt onmogelijk is om deel te nemen dan is het natuurlijk zo dat je het geld met spoed retour gestort krijgt.)

Roofvogeltuin De Havikshof is een prachtige parkachtige aangelegde tuin met mooie doorkijkjes en een grote waterpartij. Deze modelsiertuin heeft veel verschillende soorten roofvogels in kooien zitten. Op afspraak en tegen vergoeding worden roofvogelshows gegeven.

Lees verder…
De Havikshof is een vier seizoenentuin, voorzien van een waterpartij en diverse mogelijkheden om even ongestoord van een stukje rust te genieten. Tevens zijn er roofvogels te bezichtigen.
Honden zijn niet toegestaan!
YOUTUBE : http://youtu.be/xMDe4DGZEjU
Een vrijwillige eigen bijdrage is natuurlijk altijd welkom (Dit kunt u na afloop doen aan de medewerkers van het park ter onderhouding van de Roofvogels en het Park)
Ontvangst met koffie of thee met gebak om 11.15 uur * bij Restaurant Pijnappel
* Zorg voor de gezelligheid dat je op tijd aanwezig bent voor een leuke eerste kennismaking met elkaar. Het is dus een ongedwonge manier om nieuwe contacten op te doen met andere single’s) Indien dit niet lukt, laat het dan even weten a.u.b. (06 nummer volgt na aanmelding per

mail) Zelf zorg ik dat ik om 11.00 uur aanwezig ben om jullie te ontvangen.)

Programma :

11.15 uur Ontvangst / kennismaking met elkaar onder genot van één kop koffie of thee met gebak (Restaurant de Pijnappel, Hoofdweg 55, 7382 BE Klarenbeek)

12.00 uur Wandelen richting het park

12.30 uur Show met Roofvogels (ca. 1,5 á 2 uur, je mag de handschoen aan en een Roofvogel op je hand houden)

ca. 14.30 uur Even wat drinken met mogelijkheid een broodje te nuttigen, waarna we het park nog vrij kunnen bezichtigen.

ca. 17.00 terug bij Restaurant de Pijnappel (gelegenheid om gezamelijk -op eigen kosten- nog wat te drinken)

We wandelen om 12.00 uur naar :
De Havikshof Oudhuizerstraat 7382 BT Klarenbeek
Rond ca. 17.00 uur komen we terug bij het restaurant waar we evt. nog samen wat kunnen drinken en / of eten

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.