Op zoek naar goede vriendschap of een leuke vriendinnengroep!

thay
22-08-2020 - thay

Hey ladies!

Mijn naam is Thay, ik ben een jonge studente van 23 die bezig is met een eigen duurzame en sociale onderneming op te zetten. Ik woon sinds 2 jaar in Utrecht maar heb hier nooit gestudeerd en ken hier weinig mensen. Ik woon samen met mijn vriend in een appartementje in Overvecht, heel fijn en gezellig natuurlijk maar ik mis wel echt vriendinnen! Voorheen woonde ik in Eindhoven maar mijn vriendschappen zijn helaas erg verwaterd.

Het lijkt mij ook heel leuk om een ander stel te ontmoeten! Ik ben in ieder geval echt op zoek naar een goede vriendschap, waarin we goed kunnen praten, lui kunnen chillen en niks doen maar natuurlijk ook heeel veel leuke dingen zoals uit eten gaan, koken, spelletjes doen, bios, stappen, wandelen, zwemmen en ga zo maar door! Een dagje wellness vind ik ook heerlijk en air soften is ook leuk! En mischien in de toekomst wel een keer samen op reis!
Mijn hobbies zijn reizen lezen, wandelen, koken, meubels maken, designs maken, brainstormen en ik vind echt heel veel dingen leuk!

Daarnaast lijkt het mij ook super leuk een vriendinnengroep op te zetten waar we wekelijks mee kunnen eten! Dus als dit je iets lijkt, let me know 🙂

Lijkt jou het ook leuk om elkaar te leren kennen en wie weet een goede vriendschap te sluiten? Stuur me dan een berichtje!

Voor een beter beeld kan je altijd mijn insta checken @ heythisisthay

liefs,
Thay

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.