Op zoek naar een leuke vriendin

Rebecca
03-11-2019 - Rebecca

Hallo,

Ik ben een 26 jarige meid uit Nijmegen die op zoek is naar een leuk maatje om leuke dingen mee te kunnen doen. Ik heb zelf PDD NOS, een lichte vorm van autisme wat inhoud dat ik het wat lastig vind om contact te leggen met andere mensen, waardoor ik eigenlijk geen vrienden heb. In het begin kan ik misschien een beetje de kat uit de boom kijken, maar als het ijs eenmaal gebroken is dan kom ik vrij snel uit mijn schulp.

Wat ik zoal leuk vind:
– Dieren, vooral huisdieren en paarden. Ik heb zelf twee konijnen, een parkiet en een hamster.
– Paardrijden, ik doe dit twee keer in de week op een lieve Fjordpaard op een leuke manege. Ook doe ik vrijwilligerswerk op een manege voor gehandicapte mensen.
– Zingen
– Metalmuziek (symphonische metal met voornamelijk vrouwelijke zangeressen, niet het harde geschreeuw waar vaak het eerst aan gedacht wordt. Ik ben ook geen gothic meisje.)
– Tv series/films kijken, vooral fantasy en kostuumdrama’s vind ik leuk om te kijken, maar andere genre’s vind ik natuurlijk ook leuk om te kijken. Tv programma’s die ik leuk vind zijn zoal GTST, quizen, zangshows, kassa & radar, Zondag met Lubach, etc.
– Naar muziek concerten gaan

Mocht je het leuk vinden om contact met mij op te nemen, dan zou ik dat heel leuk vinden!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.