Nuchtere vriendin gezocht Veluwe

Kaar
30-05-2023 - Kaar

Ik ben gelijk heel eerlijk…
Waar zijn de gewone, gezellige, nuchtere vriendinnen gebleven die niet na een week appen al persoonlijke problemen op tafel gooien?
Wat ik zoek is een nuchtere, gezellige meid die eerst een poosje mij wil leren kennen via whatsapp of messenger. Als het goed klikt kunnen we afspreken en kijken of het in real life ook klikt.
Wat ik zoek is iemand die zelfverzekerd is, die weet wat ze wil, die niet na een week al denkt mijn nieuwe bff te zijn. Vriendschap moet in mijn ogen met de tijd groeien.
Jullie merken het al. Ik trek blijkbaar mensen aan met problemen en in een vriendschap die al een poos bestaat en waarin je elkaar regelmatig ziet kun je dat delen met elkaar maar ik ben klaar met mensen die me na 3 gesprekken als een soort sociaal werkster gaan zien waarbij ze al hun ellende kwijt kunnen.
Ik wil met iemand kunnen lachen, gezelligheid kunnen delen en kunnen filosoferen zonder direct drama erbij te hebben.

Spreekt het jou aan, dan hoor ik je graag. Ik hou van terrasjes pakken of gewoon lekker een wijntje op de bank. Met de tijd misschien een filmpje pakken, wandelen of museum. Ik ben niet sportief maar als het echt klikt vind ik veel dingen leuk om te doen.

Wie weet tot horens.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.