Nieuw avontuur gezocht

097
30-12-2019 - 097

Heeyy mensen,

Ik ben een 22 jarig meisje van Sri Lankaanse afkomst. Ik ben in NL geboren, maar ik ben volledig opgegroeid in een nogal streng Aziatische cultuur.

Graag wil ik me iets meer verdiepen in de Nederlandse gewoontes en/of gewoon een vriendin om eens mee te kletsen, shoppen, wandelen, sporten, dansen, uit eten of iets dergelijks (mijn interesses/hobby’s zijn nogal breed). Ook eenmalig iets samen doen als je mij bijvoorbeeld iets typisch Nederlands zou willen leren ofzo (zoals een dagje bij een Nederlands gezin mee maken), lijkt mij awesome.

Ik ben momenteel bezig om meer mijzelf te zijn en te ontdekken wat ik wil en kan ipv te voldoen aan verwachtingen van bijv. mijn ouders en famillie. Dit vind ik soms wel lastig en ik probeer wat meer zekerder te zijn en mijn toch wel wat lastige verleden te verwerken. Nu ik ver van huis studeer (reis wel nog vaak op en neer tussen Limburg en Gelderland) en veel mensen en gebeurtenissen achter me heb gelaten is hier meer ruimte voor. Hierover praten ben ik echter niet goed in. In real life ben ik meestal heel vrolijk naar anderen toe. Velen hebben dan ook niet door hoe ik me soms voel of waar ik door heen ga en wat ik lastig vind. Soms heb ik dan ook stiekem het gevoel alsof ik de afgelopen 20 jaar onder een steen heb geleefd en nu pas aan het leven gestart ben en hierbij als een soort undercover spion gewoon mee doe met alles alsof het gewoon heel normaal en niet onbekend voor me is ?

Het is de eerste keer dat ik dit zo online post, maar ik ben wel toe aan wat veranderingen. Lijkt het je leuk om iets samen te doen, twijfel niet om een berichtje achter te laten 🙂

Groetjes

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.