Mama van (bijna) 3 kids opzoek naar een gezellige vriendin

Bianca
10-08-2021 - Bianca

Hallo lieve dames,

Ik ben Bianca Lussenburg ik ben 32 jaar oud.
Ik ben begin dit jaar met mijn man Richard (33), mijn dochter Raven (3,5) en zoontje Mace (1,5) verhuisd vanuit Almere naar Venray noord Limburg.
We wonen hier heerlijk met prachtige natuur om ons heen, maar het is wel moeilijk om weer nieuwe vriendschappen te maken. Zeker met in het begin de lockdown en omdat je de omgeving etc nog niet zo goed kent.
Tevens ben ik begin dit jaar in verwachting geraakt van ons 3e wondertje. Zij word verwacht rondom september.
Ik zou het super leuk vinden als ik wat vriendinnen kan vinden, of koppels die op zoek zijn naar vriendschap met mij en mijn man.
Uiteraard heb ik hobby’s en dingen die ik heel graag doe.
Ik ben dol op koken, winkelen borrelen, reizen, wandelen en lezen. Ook ben ik dol op het stylen van huizen en met name rondom. De kerst periode ga ik behoorlijk los. Dagjes weg met de kinderen vind ik ook heel leuk. Wij hebben dan ook een Efteling abbonement en komen daar geregeld.
Savonds op de bank series kijken of een marathon houden met vrienden vind ik ook tof. Lekker hapjes en drankjes op tafel en al kletsend kijken naar een toffe serie.
Eigenlijk ben ik al snel overal wel voor in.

Mocht je na het lezen hiervan denken. Nou dat lijkt me leuk, stuur me dan een bericht en wellicht kunnen we een keer wat leuks doen. Afstand is voor mij niet een groot probleem. Ik heb een rijbewijs en op afspraak vind ik het niet erg om een stukje te reizen. Dus als je niet perse uit Venray komt geen probleem!

Lieve groetjes van Bianca 🙂

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.