Loop je rond?

Anoniem
21-02-2019 - MB

Heeij, ik ben dit jaar alweer 42 geworden. Heb een lieve partner, 2 lieve kindjes (meisje 7 en jongen 3) en heb een super mooie baan in het onderwijs.
Ze noemen het wel de tropenjaren als je in de kleine kinderen zit en zo heb ik dit zeker ervaren. 2 huilbaby’s helpen bijvoorbeeld niet mee bij het onderhouden van vriendschappen.
Jaren verder loopt het hier weer lekkerder en nu kijk ik eens terug. En dan kom ik tot de conclusie dat ik lieve mensen om me heen heb maar ik toch echt iemand mis die er altijd is. Iemand die spontaan een appje stuurt, iemand die me begrijpt, iemand waar ik alles mee durf en kan delen. Maar ook iemand met humor, positiviteit en iemand die flexibel kan zijn. Een ECHT vrouwelijk “maatje” waar ik de klik bij voel.
Eerlijk gezegd ben ik wat teleurgesteld in “de vriendschap”. Maar ik heb toch echt de hoop dat jij nog rondloopt. Wat zou het een mooie aanvulling in mijn leven zijn!!

Ik houd van een bakkie thee, shoppen, iets ondernemen met de kids of kletsen onder het genot van een frisje of een glas wijn! Een stapper ben ik niet meer maar ergens lekker eten is zeker iets waar ik van geniet. Eigenlijk ben ik voor veel dingen in als ik het onderneem met een super leuke persoon naast me.
Mijn persoonlijkheid is lief, spontaan, humor, serieus wanneer nodig, flexibel en empatisch.

Herken je je in dit verhaal?
Laat dan een berichtje achter en dan kunnen we kijken of er een klik is.

Liefs M

Reacties op oproep

Deze gebruiker bestaat niet (meer). Je kunt niet meer reageren.