Lieve (bewuste/spirituele?) vriendin gezocht

Marloes89
09-05-2021 - Marloes89

-> Dit oproepje is momenteel niet actief <-

Hoi, ik ben net 32 jaar en mis die ene goede vriendin in de buurt, om gezellig mee te kletsen en leuke dingen te ondernemen of juist samen niets te doen ;).

Wie ben ik?
Ik woon op mezelf in een fijn huisje in Sassenheim, samen met mijn middelmaat hondje en kat. Ik hou van dieren! Ik ben iemand die diep na kan denken over dingen, heel openminded. Ik heb grote interesse in de menselijke psyche en spiritualiteit, mindfulness en meditatie trekken mij ook aan. Daarnaast pas ik onder het labeltje HSP / hooggevoelig. Ben niet dol op labels, maar het helpt wel wat om gelijkgestemde zielen te vinden ;). Ik werk zelf parttime in de thuiszorg/PGB-zorg en begeleid en verzorg een meervoudig gehandicapte dame. Parttime werken doe ik bewust, omdat ik wat minder energie heb dan gemiddeld. Jarenlang was ik chronisch vermoeid, maar tegenwoordig zou ik het nog slechts omschrijven als een \\\'energiebeperking\\\', ik moet een beetje opletten hoe ik mijn kostbare energie verdeel :P. Ik heb ondertussen ook een sterke kinderwens, maar de liefde is op dit moment helaas even erg ingewikkeld met mijn vriend/exvriend…

Wat zoek ik?
Een gelijkgestemd iemand. Diepgang, maar ook luchtigheid. Positief in het leven staand. Liefs een beetje in de buurt (met fiets of OV goed bereikbaar) zodat afspreken net iets spontaner kan. Iemand die ook wil struinen over het strand en door de bossen met de hond. Soms een dagje weg, (bios/theater/museum/etc.) Of lekker samen eten en een serie kijken op Netflix. Creatief zijn en DIY vind ik ook leuk! En iemand om uiteindelijk lief en leed mee te delen en elkaar te kunnen steunen.

Het lijkt me leuk om eerst te mailen/chatten en zien of het klikt.

Wie weet tot spreeks!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.