Leuke vriendschap(pen) gezocht!

Anoniem
21-03-2019 - Angela

Naar een poos twijfelen, omdat ik het toch een “apart” idee vind om zo vriendschappen te zoeken, heb ik toch besloten om het een kans te geven.

Ik woon sinds 2 jaar in het mooie Winterswijk, waar ik leuke mensen heb leren kennen, maar wil graag mijn sociale contacten uitbreiden!
Ik kom oorspronkelijk uit het midden van het land, ben 26 jaar, getrouwd met een hele lieve man!

Echte hobby’s heb ik niet speciaal, ik vind heel veel leuk om te doen.
Ik hou van leuke dingen ondernemen zoals dagjes weg (festival, dierentuin etc) ben gek op lekker eten! Dus terrasjes pakken en restaurantjes bezoeken zijn echt mijn ding, en I LOVE foodtruckfestivals!! Het zonnetje op je gezicht, lekker eten, cocktailtje erbij, leuke muziek en uren mensen kijken. Heerlijk!
Een goede film, of een goed boek is ook erg fijn. En ben gek op mijn 2 huisdiertjes (hond en kat)
Ben gek op het strand. Op z’n tijd heb ik weer even een sportieve periode en kan me dan vol op gezonde voeding, en bootcampen storten. (Maar eigenlijk vind ik sporten maar niks, al dat gezweet enzo, het is dat je je daarna lekker voelt)
Mezelf zal ik dus omschrijven als sociaal, prettig gestoord, eerlijk en oprecht, lief en een goed luisterend oor.

Het lijkt me leuk om zo een persoon/personen te leren kennen, om misschien eens wat leuks te gaan doen of gewoon lekker te babbelen en wie weet groeit er wel een mooi vriendschap uit!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.