Leuke vriendschap gezocht!

MaCaAu
05-01-2020 - MaCaAu

Hoi!
leuk dat je mijn oproep leest, mijn naam is Marie en ik ben 26 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Heerhugowaard. Ik merk nu ik ouder wordt veel vriendschappen verwateren omdat we uit elkaar zijn gegroeid en ik ben op zoek naar leuke nieuwe vriendschappen in de omgeving van Heerhugowaard. Oh en ik moest een leeftijdscategorie aanklikken, maar leeftijd maakt mij persoonlijk niks uit, je hebt een klik of je hebt het niet 🙂

Dingen die ik erg leuk vind om te doen is leuke dagjes in een leuke winkelstad, lekker op een terrasje of uit eten. Gezellig een avondje naar de bioscoop of gewoon lekker bankhangen. Mijn passie is wel echt kleding naaien, ik zit heel graag achter mijn naaimachine. Ik werk een paar ochtenden en verder ben ik thuis bij de kinderen. Dat ik kinderen heb belemmerd me totaal niet om gezellig te kunnen afspreken omdat ze dan gewoon bij mijn man kunnen blijven.

Mij lijkt het ontzettend leuk om eerst wat over en weer te mailen/whatsappen om elkaar een beetje te leren kennen en mocht er een klik zijn dan eens af te spreken! Lijkt dit jou nou ook leuk, stuur dan een prive berichtje dan kunnen we mail of telefoonnummers uit wisselen. Ik ben benieuwd!

Hartelijke groet Marie

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen