Leuke spontane dame zoekt (meerdere) vriendin(nen)

SandraNieuwenhuijsen
29-01-2023 - SandraNieuwenhuijsen

Ik ben een leuke, spontane dame uit 1969. Door allerlei omstandigheden mis ik momenteel 1 of meerdere vriendinnen. Ik heb weliswaar een partner waar ik dolgelukkig mee ben en waar ik ook hele leuke dingen mee doe maar het is en blijft een man. En het contact met mannen is gewoon anders dan met vrouwen. Ik heb ook 3 kinderen maar die zijn zelf volwassen (en twee hebben er al zelf kinderen) en hoewel ik heel goed met ze op kan schieten, vind ik dat ze mijn kinderen moeten blijven. Ze zullen gewoon nooit de rol van een vriendin voor mij kunnen vervullen.

Ik zoek iemand waar ik leuke dingen mee kan doen. Ik ga graag op pad (als jij er ook van houdt wellicht met de motor), houd van de natuur en het strand maar ook gewoon even een bakkie leut doen is wat ik zo graag wil. Samen knutselen of creatief bezig zijn, bioscoopje pikken…… het hoort allemaal tot de mogelijkheden. Ik wil van te voren niets uitsluiten dus als mijn berichtje je wel aanspreekt maar je een andere activiteit wilt doen…………….verras me maar.

Ik zoek dames van ongeveer mijn leeftijd, niet verder dan 20-30 minuten rijden van mijn huisadres vandaan. Als je ziet welke plaatsen ik voor dit oproepje geselecteerd heb, kan je zelf wel een beetje inschatten of dat bij jou zal passen of niet. Ons contact zal voornamelijk neerkomen op de doordeweekse dagen want de weekenden zijn in principe voor mijn vriend. Wil niet zeggen dat ik nooit een weekend weg kan of dat we helemaal niets in het weekend kunnen plannen maar het zal niet de hoofdmoot zijn.

Interesse? Ik zie je berichtje echt heel graag tegemoet.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.