La Lettre

Anoniem
11-10-2020 - Camomille74

Ik heb al een aantal fijne penvriendinnen, maar zou daar graag nog gelijkgestemden aan toe willen voegen.

Kun jij je draai in deze maatschappij ook niet helemaal vinden en is het begrip subcultuur je ook niet wereldvreemd, dan ben ik op zoek naar jou :-).

Trefwoorden: Mode, styling/eigenstijltje, interieur, kringloop, rommelmarkt, vintage, huismus, boeken(markt), lezen, goth/fantasy/alternative, creativiteit, natuur, wandelen, dieren(love cats), veggie, spiritualiteit(down to earth), muziek, concert, festival, zingen, theeleut, moonchild, film/serie/arthouse, kunst & cultuur(brede interesse) en zal vast nog 1 & ander vergeten zijn.

Elkaar mooie/leuke kaartjes, quote of snailmail sturen of een kleine attentie bij de brief doen die met bovenstaande interesses te maken hebben. Als je het met mij (alleen maar) wilt hebben over de belevenissen van kids & manlief ben ik niet de juiste (pen) vriendin voor jou.

Ik hou van psychologie en diepgang, maar ook van de nodige humor(en zelfspot) en slap gelul op zijn tijd. Vindt het belangrijk om een stabiele, respectvolle en betrouwbare penvriendschap op te bouwen (en wie weet elkaar ooit eens te ontmoeten) en niet bijvoorbeeld ineens totaal onverwacht niets meer van je te laten horen maar het even laat weten als je het pennen niet meer ziet zitten. Ook zoek ik geen gelegenheidspenvriendinnen die zeg maar in de zomer niets van zich laten horen en ineens in de winter weer wel, of alleen maar tijdens de coronacrisis uit verveling of opvulling.

Ben 45 jaar, maar wordt vaak jonger geschat en ben een HSP (wat niet betekend dat ik een watje ben ;-)) en heb zo ook mijn rugzakje.

Spreekt mijn oproepje je aan, vertel me dan wie jij bent en ik stuur je een berichtje terug.

Tot schrijfs!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.