Ik zoek gezelligheid! β€πŸ˜„

JaneBenn
03-09-2020 - JaneBenn

Hey allemaal! 😊
Mijn naam is Jane en ik ben 25 jaar. Deze maand word ik 26. Voor mij een rede om eindelijk eens wat te doen aan mijn eenzaamheid!
Ik woon inmiddels al een jaar in Tilburg met mijn vriend en mijn kat, maar vind het moeilijk om contacten te leggen. Ik werk 36 uur per week, in Eindhoven, maar op mijn werk zijn vooral mensen rond de 50/60. En ik ben meer opzoek naar mensen ongeveer rond mijn leeftijd -+ 7 jaar πŸ™‚

Ik heb geschiedenis gestudeerd en vind dat ook interessant maar ik heb ook veel andere hobbies! Zoals Engels-talige boeken lezen (Jane Austen vind ik heel goed), films/series kijken, koken en bakken (ik ben er geen ster in, dus verwacht geen sterrenmaaltijdem πŸ˜‚ maar het is wel gezellig om te doen!), bordspellen, (couch)gamen, gaan uiteten, bios, kletsen, lachen, koffie/thee (of een wijntje/borreltje)
drinken. Ik heb ook geprobeerd te breien en naaien maar ben er zo slecht in! Haha, dus als je daar goed in bent, laat het me weten! πŸ˜‰ Ik zou het ook heel leuk vinden om nieuwe dingen te proberen!

Als je iets samen wilt doen of een clubje starten of wat dan ook, let me know!
Je kan hier reageren of mij een mailtje sturen 😊 (ook als je dit bericht een aantal maanden verder vind, geen probleemπŸ˜‰!)
Jane_joosten@hotmail.com

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.