Haai dames! Ik ben op zoek! Jaa, naar jou!

Anoniem
02-11-2018 - Nopje

Outgoing maar ook verlegen, plezierbeestje maar ook een goed gesprek, vertrouwen maar ook niet te serieus, een biertje en cocktail maar ook een kop thee, samen uit maar ook samen thuis.

Ik ben 34, woonachtig in Eindhoven en ben op zoek naar nieuwe contacten. Ik heb geen kids en heb al jaren een vaste relatie. Ik merk op (net als velen op deze site gok ik) dat een aantal vriendschappen aan het verwateren zijn. Ik vind vertrouwen in een vriendschap belangrijk. Ook eerlijk zijn en oprechtheid. Heb het idee dat een aantal van mijn vriendschappen verwaterd is doordat het leven van hen o.a door kids of verhuizing drastisch veranderd is. En dat is begrijpelijk. De energie is bij velen op nu er jonge kids zijn. Óók begrijpelijk. Maar ik hou er wél van om van de bank af te komen en leuke dingen buiten de deur te doen, en ik heb (meestal) wél de energie om wat leuks te ondernemen.

So time to move forward. Op de bank zitten met een kop thee is altijd gezellig maar ik mis de spontaniteit en het ondernemen en het erop uit gaan. Op de bank en achter de geraniums kan altijd nog! Heb te vaak opgemerkt dat een vriendin of kennis de afspraak afzei en ik achterbleef met een kop thee op de bank dat ik nu toch actief op zoek ga naar nieuwe mensen die niet afzeggen. ?

Veel van mijn vriendinnen zijn voor werk of partner naar elders in het land verhuisd en tel daar het drukke leven met hele jonge kids bij op en de vriendschap loopt anders dan gehoopt.

Ik ben muziekliefhebber, ben in de zomer graag op allerhande festivals. Van Pinkpop en Werchter tot Tomorrowland en We Are Electric. Ook een foute party of rave party op zijn tijd is leuk. Bezoek ook graag concerten en hou van foodtruck events in de zomer. Muziek is altijd bij me, en maakt me vrolijk. Mijn smaak is heel divers. Ik lees graag, wandel graag. Ga graag op stap en probeer graag wat cocktails uit. ha. En ga ook graag naar de bioscoop. Flauwe cheesy komedies zijn mijn favoriet. Maar een thriller met schrik effect geeft ook een boost. Ik fitness graag. En shop op z’n tijd ook flink. Ben een dierenvriend, maar heb helaas geen dieren.

Ik kan goed luisteren, ben altruïstisch, ga door het stof voor een ander die m’n respect heeft en ik kan absoluut niet tegen onrecht. Ben ietwat HSP.

Ben parttime werkzaam in de zorgsector. Heb voorheen in de kinderopvang gewerkt.
Lijkt het je leuk om via whatsapp wat te kletsen en daarna verder te kijken als het klikt? Om eens een kop koffie te drinken.. Schroom dan vooral niet.. Ha! ? Het maakt mij niet uit of je oud/jong/dik/dun/gay/hetero/met kids of zonder kids bent. Ik neem iedereen zoals ie is. En heb gewoon zin in een nieuw contact en nieuwe uitdaging. Als je zin hebt om wat te ondernemen en ook van die bank af te komen.. Let me know!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.