Groepsuitjes app omgeving Arnhem

LiraLisa23578
06-06-2021 - LiraLisa23578

Wil je om de 2 weken een avondje borrelen met vriendinnen? Of ben je toe om samen te gaan sporten? Kom gezellig in de whatsapp groep van Arnhem. In deze whatsappgroep organiseren we activiteiten die we uit eigen iniatief organiseren. We proberen om de 2-3 weken activiteiten te organiseren. Hoe vaker je komt, des te prettiger. Geniet van een leuke tijd met spontane en nieuwe vriendinnen.

Wil je graag in de groepsapp?
1. Reageer op dit bericht. Stel je voor met je voornaam, leeftijd en favoriete activiteit om samen te doen.
2. Wij reageren z.s.m op je bericht. I.v.m drukte kan het wel een weekje duren.
3. Wow: jij zit in de whatsapp groep. We begrijpen dat het spannend is. Maar daar hebben wij ons op voorbereidt. Kort voordat je toegevoegd wordt, ben je geïnformeerd over je deelname. We proberen je te introduceren vooraf. Daarnaast sturen we je een welkomsbericht voordat je de groepsapp in stapt.

Wat voor groepsapp is het?
* Het is een activiteiten groep.
* In de groep worden er activiteiten geplaatst. We willen ontzettend graag een veilige en fijne omgeving creëren voor vriendinnen. Daarom zijn we op eigen houtje de groepsapp gestart.
* De groep is per 1 juni 2021 georganiseerd.
* We starten vanaf 10 juni met de eerste members.
* We proberen bij elke activiteit een kennismakings ronde in te lassen. Zo leer je elkaar écht kennen en is het ook fijn om uit je comfortzone te stappen.
* Heb je hulp nodig bij het creëren van een activiteit? Wij zijn er om je eventueel te steuneb met het organiseren van een activiteit. Wat dacht je van hapjes en drankjes tijdens het picknicken? Je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Als vriendinnen steunen wij je bij een activiteit. En als je het echt wilt, zijn wij ook aanwezig. Stuur een iniatiefnemer een privé bericht via whatsapp. We kijken of het voor ons haalbaar is om samen met je een activiteit te organiseren. Mocht er weinig animo zijn, dan zijn wij er om samen met je de activiteit uit te voeren!

Wat kan je verwachten?
* Een avondje stappen met meerderen mensen.
* Een borrel op het terras.
* Picknicken met een gezellige crew.
* Een weekend weg (of eventueel een midweek vakantie bij veel interesse).
* Een avondje bbq’en of Netflixen.
* Gezellig samen buiten-of sporten (bij genoeg animo).
* Eventjes deelnemen aan wipe-out of een attractiepark bezoeken. Dat is extreem leuk!
* Uiteraard zijn er festivals en evenementen bij inbegrepen. Echter door de huidige maatregelen schuiven we dat tijdelijk aan de zijkant.
*Een middag of avondje naar de bioscoop.
* Genieten van een toprestaurant of overige.

Hoe zit het met de huidige maatregelen i.v.m de activiteiten?

We weten dat samenkomen in groepsverband weer mogelijk is. Echter proberen we per activiteit rekening te houden met de aantal personen. Indien we een overvloed zien van een aantal personen per activiteit, dan kan het zijn dat we kijken naar de haalbaarheid van activiteit.

Waar wacht je nog op? Reageer met deze post!

Met vriendelijke groet,
Lira

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.