Goede vriendschap

Anoniem
01-03-2019 - Kimberley

Hallo. Ik ben 28 jaar, geen kids en op zoek naar een nieuwe goede vrienschap.

Ik heb een aantal vriendschappen. Maar geen beste of hartsvriendin en dit mis ik wel. Daarbij zijn de meeste mensen van mijn leeftijd te druk bezig met hun Kids en zie ik ze zelden.
Ik zoek Iemand die altijd voor je klaar staat, waarmee je kan lachen en huilen, iemand die anders is en denkt en weet hoe het is om buiten de boot te vallen. Dat gevoel dat je nergens echt bij past omdat je gewoon wat verder nadenkt over de dingen in het leven.
Iemand die je altijd kan vertrouwen.

Ik merk helaas toch vaak dat mensen geen tijd of zin hebben als jij niet het initiatief neemt. Dat ze liever thuis op de bank hangen en jou langs laten komen, maar zelf altijd een reden hebben om niet langs te komen. Of dat ze veel hechter zijn met andere vriendinnen omdat ze liever oppervlakkige mensen om zich heen hebben, mensen die zich druk maken om onbelangrijke dingen en liever lullen over anderen dan over diepgaande dingen.

Ik heb van jongs af aan helaas veel moeten meemaken waardoor ik anders in het leven sta dan de meeste mensen.
Het kan soms even duren voordat ik me op mijn gemak voel omdat mijn vertrouwen vaak beschadigd is en ik veel ben kwijtgeraakt. Ik heb helaas ook weinig familie waar ik op terug kan vallen.

Een paar keer heb ik een goede vriendschap op gebouwd met iemand die het minder had. Uit hulp en begrip voor zware situaties was ik dan vaak de enige die daar was voor die persoon. Maar zodra deze persoon dan een nieuw iemand ontmoette, Was ik ineens niet meer interessant.

Ik ben zelf rustig en betrouwbaar, en behulpzaam. Vaak te waardoor ik merkte dat er misbruik van werd gemaakt.
Ik heb een passie voor alles wat met natuur te maken heeft, planten, dieren, edelstenen, aquariums noem het maar op. Verder vind ik het leuk om gezellig wat te gaan eten of drinken, shoppen, bioscoop en ook wandelen, lekker aan het water liggen en een BBQtje aansteken, lekker savonds aan een kampvuurtje zitten etc.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.