Gezocht: gezellige vriendin

MCathu1991
23-06-2021 - MCathu1991

Hi allemaal,

Ik ben in de omgeving komen wonen na mijn studie. In eerste instantie samen met mijn vriend, maar nu is onze relatie helaas stuk gelopen en ben ik tot het besef gekomen dat ik eigenlijk niet echt een sociaal leven heb (opgebouwd) buiten hem om. Daarom ben ik nu op zoek naar vriendinnen om gezellig mee af te spreken. Ik vind het leuk om te lezen, te haken, te schilderen, ’te chillen’ of juist actieve dingen te ondernemen zoals te wandelen, skeeleren, paardrijden, fietsen, naar de stad te gaan, dagjes winkelen, pretparken te bezoeken, naar concerten gaan of comedy voorstellingen, films kijken in de bioscoop of gewoon wat drinken (op een terras of lekker in de tuin).
Al mijn schoolvriendinnen zijn ver weg gaan wonen, en door onze onregelmatige werkroosters zit afspreken er niet meer in. Ik spreek ze sowieso weinig – vaak is het na een paar berichtjes over en weer wel afgelopen met het contact. Ik zou juist graag in contact komen met mensen in de buurt, zodat het afspreken niet zo moeilijk is en we hopelijk een vriendschap kunnen opbouwen.
Ik ben zelf net 30 geworden, single en heb geen kinderen. Wel huisdieren – onder andere twee hondjes dus ook gezellig wandelen zou ik al leuk vinden. Ik heb een vaste baan, waarin ik onregelmatige diensten draai – wat dus betekent dat ik niet standaard in het weekend vrij ben, maar wel eens zomaar midden in de week tijd heb of een ochtenddienst waardoor ik de hele middag en avond thuis ben. Dat is wel eenzaam als je ineens geen vriend meer hebt om op te wachten of vriendinnen die allemaal te druk zijn met hun eigen carrieres of prive levens.. Terwijl het prima zou kunnen om gezellig ’s avonds samen uit eten te gaan op een doordeweekse dag of te koken voor een vriendin die na haar werk even langs komt.
Het maakt mij niet uit hoe oud je bent – als we het maar leuk hebben. Voorheen was mijn liefste ‘werkvriendin’ een dame die begin van het jaar met pensioen is gegaan. Maar ik kan het ook heel goed vinden met mijn jongste collega (die net 20 is). Stuur me gerust een berichtje zodat we kennis kunnen maken. Tot horens!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.