Gezellige, vrolijke, spontane vriendin gezocht!

mamadina
23-04-2021 - mamadina

Hallo allemaal,

Zelf ben ik een vrolijke mama van 2 kids (12& 6) en woon met veel plezier in deze omgeving! Ben 32 jaar en Heb alles prima voor elkaar, heerlijk huis, heerlijk gezin maar mis af en toe wel eens wat gezellige vriendinnen om eens even te kletsen, winkelen, terrasje te pakken of een borrel te drinken of misschien wel een dagje uit met de kids of een vriendinnen weekendje weg (Wanneer dat allemaal weer mogelijk is). Ben geen uitgaanstype maar heb soms nog wel wat wilde haren ;-), dus ik hou zeker wel van een borrel/wijn/cocktail op een terasje of een gezellige borrel avond thuis en lekker te lachen met elkaar! Ik kan natuurlijk ook serieus zijn en zoek deze 2 dingen ook echt in een vriendschap, ook sta altijd klaar voor de mensen waar ik om geef.

Ben jij een gezellige en vooral spontane meid met humor hou je van lachen en op zijn tijd een beetje gek doen maar kan je ook een goed gesprek voeren en heb je intresse in een ander en niet alleen in jezelf?:) ben je tussen de c.a 30/40 jaar stuur me gerust een berichtje! Lijkt me leuk om te kletsen beetje kijken of er een leuke klik is.
Ik ben zelf wel een pittige dame die sterk in haar schoenen staat en weet wat ze wil, dus iemand die heel verlegen en terug houdend is zal denk ik niet echt klikken.
Het zou handig/makkelijk zijn als je niet te ver weg woont 🙂

Groetjes!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.