Vriendschap gezocht :)

Daisy1111
24-10-2020 - Daisy1111

Hallo,
Na lang twijfelen plaats ik dan nu toch een oproep.
Ik ben een jonge meid van 24 die al heel veel heeft meegemaakt, en na een aantal jaar in het buitenland te hebben gewoond heb ik nu eigenlijk geen vriendschappen meer in Nederland, en dat voeld toch wel een beetje eenzaam. Ik heb een hele leuke vriend en kan het ook erg goed vinden met zijn vrienden, maar dat is toch anders.

Ik ben gek op bloemetjes en tuinieren, mijn huis staat er helemaal vol mee en ik mag best zeggen dat ik groene vingers heb. Ook houd ik enorm veel van tekenen en lezen. Ik zou het heel leuk vinden om dit met iemand te kunnen delen en die dezelfde interesse’s heeft zodat ik eens samen met iemand bijvoorbeeld naar een tuincentrum kan gaan en mijn enthousiasme kan delen.
Ik heb een hond en een kat, en ze zijn geweldig. Ik vind het heerlijk om lekker met m’n hond te gaan wandelen in t bos of lekker uitwaaien en zwemmen aan het strand.
Ik houd van eten en koken en vind het dan ook enorm gezellig om af en toe ergens een hapje te gaan eten. We spelen vaak spelletjes en onze spellen kast word regelmatig bijgevuld met nieuwe bordspellen.

Spreekt het bovenstaande je aan en lijkt het je gezellig om eens met me te praten stuur me dan gerust een berichtje 🙂

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.