Gezellige vriendin/nen provincie Groningen/Drenthe

Anoniem
04-07-2012 - Wiro

Hallo meiden,

Waar zou ik eens beginnen, ik vind het altijd lastig iets over mijzelf te vertellen. Maar ik ben een moeder van 29 jaar getrouwd en we hebben twee schitterende meiden. We hebben alles wat we willen, een eigen zaak,een leuke woning,kinderen. Maar toch ik mis een echte vriendin iemand waarmee ik uren kan kletsen, even lekker shoppen, een terrasje pakken, bioscoopje,en heerlijk uit eten. Vroeger toen wij nog geen kinderen hadden, hadden we echt elk weekend wel iets met onze vrienden. Maar helaas echte vrienden waren het allemaal niet want na de geboorte hebben we ze niet meer terug gezien. Ik heb twee goede vriendinnen die beiden erg ver weg wonen. Ik en mijn man hebben het ook altijd gezellig hoor, maar sommige dingen doe je liever met een vriendin. Mijn hobbys zijn onze kinderen,shoppen,meubels pimpen,bioscoopje,heerlijk eten,taarten bakken,heerlijk op de bank hangen met een filmpje en een glaasje wijn. Oja vooral niet te vergeten ben ik een echte thee-leut.
Ik zoek echt meiden het liefst meiden uit naaste omgeving van Winschoten,Vlagtwedde Uit de stad is heel gezellig maar gezien de afstand zou het lastig zijn zo even bij elkaar langs te gaan. En ik zoek dit juist zo even bij elkaar langs komen.
Nou een heel verhaal nieuwschierig naar derest? Reageer dan gezellig wie weet kunnen we eerst een mailen, en daarna eens afspreken.
Groetjes ro.928@hotmail.com

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.