Gezellige vriendin gezocht!

Iloe
18-02-2021 - Iloe

Hoi hoi meiden,

Ik ben Ilse, 21 jaren jong en woon sinds een jaar bovenin Noord-Brabant. Hiervoor woonde ik in Bodegraven, best wel een eindje van mijn thuisbasis, vandaar dat de vriendschappen zijn verwaterd..

Ik ben in maart a.s. een jaar gelukkig getrouwd met mijn man en heb de drie liefste katjes als huisdieren, Pip, Sok en sinds kort Livia. In verband met de verhuizing naar het prachtige Brabant ben ik begonnen aan een nieuwe baan als salaris administrateur. Erg interessant vak, en binnenkort met mijn PDL opleiding beginnen.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn katjes te zijn, een terrasje te pakken, een serie of film kijken op netflix of lekker een stuk te wandelen. Daarnaast ben ik ook druk met het verwerken van de administratie van het bedrijf van mijn man, en het schoonhouden van mijn huis.

Door de verhuizing, en het vele werken van mijn man, zit ik vaak alleen ’s avonds of op een zaterdag. Het lijkt mij veel leuker om gezellig een vriendin te hebben met wie ik deze tijd kan delen, door gezellig een filmpje te kijken, te wandelen of gewoon kletsen bij een kopje thee.

Ik hoop op een vriendschap met wie ik gezellig kan zijn, serieuze gesprekken mee kan hebben maar ook grapjes kan maken. Ik hou erg van lachen en vind het fijn als ik iemand heb bij wie ik mijn verhalen kwijt kan.

Voel je vrij om een berichtje te sturen!

Liefs,

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.