Gelijkgestemden gezocht! :-)

Preci0sa
08-09-2021 - Preci0sa

Lieve lezer(es),

Welkom! Mijn naam is Angie, ik ben 47 jaar en woon in Helmond. IK heb geen partner en geen kinderen. Door ziekte (en gedeeltelijk herstel hiervan) kan ik ook niet meer werken en ben ik in een isolement geraakt. Ik heb nauwelijks mensen om mij heen en voel me hierdoor erg eenzaam. Graag zou ik gelijkgestemden willen ontmoeten. Elkaar regelmatig ergens treffen, en onder het genot van een hapje en een drankje lief en leed delen. Gewoon elkaar laagdrempelig en zonder bijbedoelingen een luisterend oor bieden. Vaak is dat voor iemand al voldoende om zich een beetje beter te voelen, lijkt mij.

Omdat het wel eens gebeurt dat ik door de nasleep van mijn ziekte onverwachts last-minute aan huis gebonden ben, heeft het ontmoeten in groepsverband mijn voorkeur. Dit omdat een gemaakte afspraak dan zonder mij toch gewoon door kan gaan en teleurstelling dan kan worden voorkomen. Plus hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch?

Ik moest bij provincie/plaats en leeftijd verplicht iets invullen, maar ik heb eigenlijk helemaal geen harde eisen. Het gaat er bij mij vooral om dat we allemaal een beetje op dezelfde lijn zitten. Met elkaar respecteren en in elkaars waarde laten als basis komen we al een heel eind.
So let’s get to know eachother, shall we? 🙂

Mocht je interesse hebben, of je hebt nog vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

Ik hoor heel graag van je, en misschien tot gauw!

Liefs en een BIG HUG,
Angie
-X-

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.