Geeky ladies gezocht

Kia
14-10-2018 - Kia

Hallo ladies,

Ik ben een geeky meid van 29, wonend in Den Haag Ypenburg. Ik luister graag naar Evanescence, Ayreon, en P!NK, en mijn guilty pleasures zijn RuPaul’s Drag Race en het Eurovisie Songfestival. Ik vind het leuk om creatieve dingen te doen; alles van tekenen tot taarten bakken, knutselen en verven (o.a. miniaturen voor Dungeons and Dragons) en kostuums maken.
Ik zou graag dames vinden waarmee ik dit soort creatieve dingen samen kan doen. Ik zou ook graag wat meer willen gaan bewegen, dus als jij me weet te motiveren om meer te gaan sporten, let me know!

Daarnaast zou ik ook graag met meiden kunnen praten over leuke en minder leuke dingen. Ik heb helaas een aantal aandoeningen (fysiek en mentaal) waardoor ik vaak het idee heb geen aansluiting te kunnen krijgen bij anderen. Ik zou daarom graag in contact komen met dames die een luisterend oor kunnen bieden als ik een keer wil luchten over dat soort dingen MAAR…
Ik wil niet een vriendschap waarbij dat de basis van een vriendschap is. Ja, ik wil kunnen praten (en luisteren!), maar vriendschap hoort volgens mij niet te draaien om psycholoogje spelen ?

Ik hoop dat mijn omschrijving jullie goed in de oren klinkt! Hopelijk tot snel spreeks en mogelijk ziens ^^

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen