Ga jij mee op reis naar Zuid – Afrika?

Meike
27-03-2023 - Meike

Hoi lieve dames,

Mijn naam is Meike en ik woon in de buurt van Zwolle. Samen met een vriendin organiseer ik een retreat naar Zuid-Afrika in september 2023 (19 t/m 27 september). 9 dagen lang op reis met een groep mooie vrouwen om samen een avontuur aan te gaan. We gaan op safari, ziplinen door de natuur van Zuid-Afrika, zwemmen met olifanten en naar een opvang voor wilde zieke diertjes om hen te verzorgen. Daarnaast gaan we allerlei activiteiten doen zoals een cacao ceremonie, breathwork sessie, maar ook lekker dansen en kletsen bij het kampvuur. En nog veel meer!

Kortom 9 dagen die je leven gaan veranderen! Je leert nieuwe mensen kennen, maakt diepe connecties en maakt nieuwe vriendinnen. Maar ook jezelf leer je steeds beter kennen. Juist dit is waar velen van ons naar op zoek zijn en hoe mooi is het om elkaar op zo’n unieke manier super goed te leren kennen?

We verblijven op een resort waar iedere vrouw haar eigen slaapkamer heeft. Daarnaast worden alle maaltijden en snacks verzorgd, zodat je helemaal tot rust kan komen en de focus ligt op plezier!

Denk je hierbij nou: Dit is echt zoooo wat voor mij? Stuur me dan een een berichtje! Je kunt me ook benaderen via Instagram, hier deel ik ook heel veel over de retreat. Mijn instagram is: meikeb_x

Mocht je nog vragen hebben of wil je graag mee? Let me know! ik kijk er naar uit om je te leren kennen en samen op reis te gaan!

Liefs Meike

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.