Ga jij mee naar Ibiza?

Meike
10-12-2023 - Meike

Hoi lieve dames,

Samen met Elske Boonstra organiseer ik in mei weer twee retreats. Beide weken gaan we met een groep vrouwen in een prachtige villa verblijven, verbinden, allerlei activiteiten en plezier hebben.

De eerste week is het ‘Yin & Breathe Retreat’ van 11 mei t/m 15 mei. Deze week staat helemaal in het teken van rust. We gaan bezig met Yin yoga en ademwerk. Ons doel is om bewustzijn te creëren, terug te komen bij jezelf en tools mee te geven die je thuis weer kunt toepassen. Herken jij het volgende: vaak druk zijn, jezelf niet op nummer 1 zetten, altijd ‘aan’ staan, overprikkeld zijn of slecht kunnen voelen? Dan is deze week speciaal voor jou. Even de focus op jezelf en terug naar binnen.

De tweede week is het ‘Your Balance Retreat’, editie 4. Deze week is van 18 mei t/m 24 mei. Deze week draait helemaal om voeding, mindfulness, beweging en plezier. We richten ons op verbinden met andere vrouwen, plezier maken met leuke uitjes en activiteiten en het maken van gezonde maaltijden speciaal voor de vrouwen. We praten, steunen en lachen met elkaar. Een week waarbij je speciale banden opbouwt en waarin je ervaringen en verhalen deelt met elkaar. De kracht zit in de groep.

Het lijkt me super leuk om jou te ontmoeten en samen dit avontuur aan te gaan. Wil je meer informatie kijk dan op mijn website www.meikebarelds.com of op Instagram @meikeb_x

Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt of meer informatie wilt. We kunnen ook altijd vrijblijvend eens bellen om erover te kletsen.

Ik hoop tot snel!

Liefs Meike

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.