Ga jij mee een week naar Ibiza in een villa, verbinden met een groep vrouwen?

Meike
27-08-2023 - Meike

Hallo lieve vrouw,

Ik ben Meike en samen met mijn vriendin Elske organiseer ik 23 september tm 29 september het Your Balance retreat op Ibiza. In deze week staat verbinding met vrouwen centraal. Je maakt de stap buiten je comfortzone, je komt naar Ibiza. Hier vangen wij jou op bij de luchthaven en nemen je mee naar de villa. Een week lang nieuwe vrouwen, gelijkgestemden, leren kennen op een diep en mooi level, verbinden en connecten. Nieuwe bijzondere vriendschappen en een band opbouwen.

De week is gericht op vier peilers:
Bewegen (we gaan verschillende acitiviteiten doen zoals suppen op de zee en hiken)
Voeding (de hele week verzorgen Elske en ik gezonde maaltijden en snacks en zal er een workshop over voeding en gezondheid gegeven worden waarbij je handvatten mee krijgt om thuis mee aan de slag te gaan).
Mindfullness (we gaan op verschillende manieren de diepte in o.a. met een vrouwencirkel, breathwork en familiesystemen).
Plezier (een huis vol gezellige dames, samen op pad en als de groep er behoefte aan heeft een avondje uit).

Kortom een week waarin jij en de verbinding met andere mooie vrouwen centraal staat. Inmiddels hebben we een mooie groep vrouwen die al meegaan. We hebben nog een aantal plekjes over. Past dit retreat helemaal bij jou of voel jij ook dat je wilt verbinden met andere vrouwen? Jij bent meer dan welkom! Sisterhood is super belangrijk.

Je kunt je nog aanmelden tot 2 september 2023. Daarna gaan wij ons voorbereiden op het retreat met de dames die meegaan. Zo gaan we kennismaken via Zoom met elkaar, alvast connecten en daarnaast zorgen wij dat alles perfect in orde is als jij op Ibiza aankomt.

Wil je meer informatie, heb je twijfels of wil je mee? Stuur me gerust een berichtje, let’s talk about it!
Je kunt contact zoeken via instagram, mijn website of via mijn telefoonnummer!

Instagram: meikeb_x
Website: www.meikebarelds.com
06-36144094

Wie weet tot snel!
Liefs Meike

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.