Eindhovense gezocht!

Lilyiets1978
26-04-2021 - Lilyiets1978

Hallo allemaal, ik ben Lily en onlangs verhuisd naar Eindhoven. Ik ken niemand in de stad en zou het leuk vinden om in contact te komen met andere vrouwen en gezellig te praten over onze interesses, dromen en wat we nog willen bereiken in het leven.
Ik ben lesbisch en recent gescheiden, maar absoluut niet op zoek naar een relatie hoor! Dit is echt puur alleen voor vriendschap.
Ik heb een hond van bijna 3 jaar, woon vlakbij een park en daar zijn we dus ook regelmatig te vinden samen, ik vind wandelen heerlijk. Ik speel ook Pokémon Go op mijn telefoon, dat geeft je net weer even meer motivatie om de deur uit te gaan.
Ik ben druk bezig mezelf te ontwikkelen en zou het leuk vinden om vrouwen te leren kennen die ook levenservaring hebben en vol met wijsheden zitten! Samen lekker op een terrasje in de stad zitten, even wat winkels binnen stappen. Maar ook wandelingen maken en zo wat ongedwongen kletsen lijkt me heerlijk.
Ik heb eigenlijk altijd muziek opstaan en verzamel ook vinyl. Koken vind ik leuk, maar nu ik niet meer voor een partner of stiefzoon zorg, vind ik het wat moeilijk om dagelijks voor mijzelf te koken. Misschien kunnen we eens samen eten en een lekker maaltje op tafel zetten!
Ik hou enorm van ’s avonds lekker in een joggingbroek zitten en wat series online te kijken. Soms onder het genot van een drankje en wat nootjes of een chipje. Ik ben al heel lang niet meer op stap geweest, maar wie weet kun jij me wel overhalen!

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen